ج. توت ها برای فاسد شدن و کپکی شدن سریع بدنام هستند. توت ها نباید در آب خیس شوند و در ظروف محفوظ از هوا نگهداری شوند زیرا آنها تمایل دارند سریعتر فاسد و قارچی شوند. آنها همچنین نباید در فریزر یخچال ذخیره شوند زیرا سطح رطوبت دارند. در عوض، توت ها را در مخلوطی از 4 فنجان آب و 1/2 فنجان سرکه سفید مقطر بشویید. آنها را در صافی ابکش کنید و اجازه دهید تا کمی خشک شود و سپس آنها را با صافی در یخچال خود نگه دارید تا هوا در اطراف آنها پخش شود. این باعث می شود تا انواع توت ها به سرعت از بین نروند و تا یک هفته بمانند.
توجه: توت ها طعم یا بوی سرکه را حفظ نخواهند کرد.