سلام با توجه به خواص بالای روغن زیتون و تاثیر آن برای محافظت در برابر سرطان و طعم عالی ان میخواستم از کارشناسان سایت رژیم سلامتی بپرسم برای اینکه بتوانیم از مزایای این روغن استفاده کنیم چگونه می توانیم نوع تقلب ان را تشخیص دهیم؟
- روغن زیتون خوب بوی میوه زیتون یا سیب را می دهد احساس بوی فلز یعنی روغن، نامرغوب یا فاسد می باشد.
- روغن را روی زبان بریزید ولی مواظب باشید به سقف دهان نخورد. مزه روغن نامرغوب به کندی روی زبان پخش میشود. روغنهای خوب که از زیتون نارس باشد در عقب دهان مزه تندی دارند و با رسیدن، مقدار تندی آن کم می شود.
- رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت آن نیست
در عین حال، گاهی فروشندگان شیشههای روغن زیتون را در پشت ویترین یا در قفسه در معرض نور قرار میدهند و بدون آنکه توجه داشته باشند همه خواص این روغن مفید را از آن میگیرند زیرا نور موجب از بین رفتن بسیاری از مواد آنتی اکسیدان موجود در روغن زیتون میشود که برای مقابله با امراض و بیماریها لازم است.
- 2 - 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در شیشه مربا ریخته و درب آن را محکم ببندید. ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. اگر روغن به حالت انجماد در آمد “روغن زیتون طبیعی” است. اگر روغن به صورت مایع درآید روغن زیتون اصل نیست.
هنگامی روغن زیتون منجمد شده را در دمای اتاق (اتاق) قرار دهیم به حالت اولیه خود بر می گردد.