با سلام
کلرید سدیم یا نمک، کاربردهای بی پایان در زندگی روزمره دارد تا عملکرد بدن ما به درستی انجام شود علاوه بر این، توانایی نمک برای جلوگیری از رشد باکتری آن را به یک ماده نگهدارنده ارزشمند تبدیل می سازد. مولکول نمک طعام از عناصر سدیم ( NA ) و کلر ( Cl) ساخته شده است .اتم کلر منفی برای تشکیل پیوند یونی اتم سدیم مثبت را به خود جذب میکند. سلول های باکتریایی حاوی ساختار شناخته شده به عنوان دیواره سلولی نیمه تراوا است که اجازه می دهد تنها آب و مولکول بسیار کوچک را از خود عبور دهد معمولا باکتری ها در یک محلول آبی که در آن غلظت آب در خارج از دیواره سلولی بالاتر از داخل سلول است رشد می کنند و سبب جریان آب به درون سلول باکتری می شود.
اثر نمک
اگر نمک به محلول آبی اطراف سلول های باکتریایی اضافه شود این باعث می شود که آب به خارج از سلول باکتری جریان یابد و در صورتی که غلظت نمک در خارج از سلول باکتری بالا باشد سلول باکتری آب از دست داده و می میرند.