با سلام
اسید های آمینه ترکیبی آلی هستند که حاوی دو گروه [b]آمین[/b] و یک گروه [b]کربوکسیل[/b] می باشند بدن انسان می تواند تمام اسید های آمینه لازم را برای ساخت پروتئین به غیر از ده اسید آمینه ( [b]اسیدهای آمینه ضروی[/b] ) سنتز نماید. لذا رژیم غذایی باید دارای اسیدهای آمینه ضروری باشد این اسیدهای آمینه در [b]گوشت و فراورده های لبنی[/b] وجود دارد ولی اگر کسی گوشت مصرف نمی کند می توان با ترکیبی از [b]دانه غلات[/b] ( گندم، ذرت، برنج و غیره ) و [b]حبوبات[/b] مانند ( لوبیا، بادام زمینی، و غیره ) تامین نماید ترکیباتی مانند ذرت مکزیکی و لوبیا، برنج ژاپنی و دانه های سویا، لوبیا قرمز و برنج دارای اسید های آمینه ضروری هستند.
اسید آمینه های ضروری عبارتند از ( لیزین، ترونین، آرژینین ( مورد نیاز برای جوانان )، والین، متیونین، فنیل آلانین، لئوسین، تریپتوفان، هیستیدین، ایزولئوسین ) می باشد