با سلام
کاکائو به تنهایی مزه مناسبی ندارد و با فراوری و افزودن شکر مزه مناسبی پیدا می کند. بنابر این شما وقتی شکلات تلخ هم که می خورید حاوی مقادیری شکر است که نسبت آن به کاکائو مشخص است. مثلا شکلات تلخ 70 درصد حاوی حدود 30 درصد شکر است.
کاکائو حاوی مقادیر فراوانی آنتی اکسیدان است که برای افزایش سطح ایمنی بدن، مبارزه با رادیکال های آزاد، افزایش سلامتی عمومی، پیشگیری و مبارزه به سرطان و تناسب اندام و لاغری بسیار مفید است.
کلا مزایای کاکائو آنقدر زیاد است که مصرف آن مثل دارو توصیه می شود و یادتان نرود حدود 200 سال پیش نوشیدنی کاکائو (هات چاکلت) اکثیر جوانی بوده و فقط بین اشراف زادگان مصرف می شده.