ماهی از بهترین و ضروری ترین مواد غذایی و مصرف آن حداقل یک تا دو بار در هفته توصیه می شود.
ماهی تازه نسبت به فریز شده، طعم و بوی مطبوع تری در هنگام پخت دارد.
نکات زیر شما را در خرید ماهی تازه راهنمایی می کند
ماهی تازه گوشت و پوست براق، سفت و یکدستی دارد وقتی روی آن فشار دهید سریع به حالت اول بر می گردد.
ماهی نباید بوی زیاد بدهد، ماهی اگر تازه باشد بوی اقیانوس و دریا می دهد.
ماهی تازه چشمان براق و ماهی غیر تازه چشمان کدری دارد ( توجه داشته باشید که چشمان شاه ماهی به طور کامل قرمز است ).
ماهی تازه، آبشش خیس و به رنگ صورتی یا قرمز دارد اگر این قسمت از بدن ماهی خشک و آجری رنگ باشد ماهی کهنه است.
اگر رنگ پوست و یا گوشت ماهی قهوه ای و یا زرد باشد نشان دهنده کهنه بودن ماهی است.