با سلام
اگر مراحل صید تا انجماد ماهیهای منجمد به شكل استاندارد و صحیح انجام شود طعم و مزه بدی ندارند و گوشت ماهی منجمد نیز مانند ماهی تازه لذیذ است. لذا ماهی جنوب را به صورت منجمد خریداری كنید.
راه شناخت ماهی منجمد سالم
ماهی منجمد دارای چشمان فرو رفته و شیری رنگ و بوی نامطبوعی دارد معمولا مردمك چشم ماهی منجمد سالم باید دارای یك نقطه سفید رنگ باشد و بر سطح پوست آن سوختگی حاصل از انجماد و زردشدگی دیده نشود. زرد بودن پوست یا احتمالا گوشت ماهی، حاصل از اكسیداسیون و تجزیه و تخریب چربیهای آن است به علت نگهداری شرایط نامطلوب سردخانه است.
ماهی كهنه یا فاسد شده پس از رفع انجماد از برنشهایش خونابه غلیظ و بدبو به رنگ قهوهای خارج میشود چشمها كدر و بسیار گود رفته است. پوست و بالهها خشك و كدر بوده و براحتی كنده میشود و هنگام خالی كردن امعاء و احشای ماهی بوی نامطبوع به مشام میرسد. فشار انگشت روی گوشت ماهی فاسد سبب فرورفتگی دائم در آن می شود و این گوشت هنگام پخت یا سرخ شدن از هم وا متلاشی می شود.