1. محمد
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. یکشنبه, 17 فروردين 1393

اقای دکتر سلام و خسته بناشید من در فصل بهار آلرژی شدیدی دارم بطوری که نمی توانم چشمانم را باز کنم ایا تغذیه در این الرژی نقش دارد و اگر دارد چه غذاهایی را در فصل بهار می توانم مصرف کنم و از چه غذاهایی پرهیز کنم ممنون از پاسخ گویی شما

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
زینب پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
در فصل بهار وعده‌های غذایی سبک و زود هضمی بخورید این فصل برای کاهش وزن خوب است چای زنجفیل تازه و داغ برای حذف سموم تجمع یافته و مواد هضم نشده در طی زمستان مفید است. بعلاوه مصرف شربت‌های لیمو، به، نارنج، آلبالو، غوره، سکنجبین، انار، کاسنی و زرشک توصیه می‌شود. در ناهار از حبوبات و سبزیجات استفاده کنید قبل از وعده ناهار حتما صبحانه‌ای سبک که شامل آبمیوه و چند تکه میوه تازه باشد میل کنید. برای وعده ناهار بیشتر از انواع جوانه‌های ماش، لوبیای تازه، لوبیا، عدس و سبزیجات سبز رنگ جوان مثل ریحان، کاهو، کرفس، اسفناج، مارچوبه، کلم، بامیه، کدو، برگ ‌سبز تربچه و چغندر استفاده کنید مثلا آش آبغوره، آش جو، خورش کدو، آش تمر هندی، بورانی، آش دوغ، آش ماست و سوپ سبزیجات، خورش‌ها و خوراک‌های سبزیجات که بدون سرخ شدن و با ادویه‌هایی چون رازیانه، رزماری، ریحان، مرزنجوش، زیره سیاه و شوید طعم‌دار شده باشند، انتخاب‌های مفیدی هستند. میوه‌های تازه مثل انجیر، زردآلو، انگور، آلو، انواع توت‌ها به همراه بادام خام و فرنی، تمرهندی ترش یا شیرین، کاهو با سکنجبین نیز میان وعده‌های مفیدی هستند و مصرف آنها نسبت به تنقلات گرم مانند گردو و انواع شیرینی‌ها ارجحیت دارد. میوه‌ها و سبزیجات را باید متناسب با فصل رویش آنها مصرف نمایید. [b]رژیم غذایی مناسب حساسیت فصل بهار را كاهش می دهد[/b] اگر با فرا رسیدن فصل بهار دچار مشکلاتی چون عطسه زیاد، تنگی تنفس، خارش چشم، سوزش و خارش پوست و سایر علائم حساسیت می شوید باید بدانید یک تغذیه مناسب می تواند این علائم را کاهش دهد بعلاوه مصرف برخی از مکمل های تغذیه ای خاص نیز می تواند به مبتلایان به آلرژی کمک کند. بویژه ویتامین3 D می تواند التهاب را کاهش دهد یا ویتامین C از استرس وارد به بدن بر اثر آلرژی می کاهد. ویتامین A نیز به عملکرد مناسب مخاط بدن کمک می کند و ویتامین B12 مانع از فعالیت باکتری های حساسیت زا در روده می شود. مصرف پیاز و سیر موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می شود پیاز به علت داشتن ماده ای به نام كوئرستین مانند یك ضد آلرژی عمل می كند و خوردن مرتب آن به افرادی كه به گرده گیاهان در فصل بهار حساسیت دارند، كمك فراوانی می كند. سیر نیز تقویت كننده بسیار قوی سیستم ایمنی بدن است و به عنوان یك ماده غذایی ضد باكتری، ضد ویروس و سرطان موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می شود. این سبزی با افزایش لنفوسیت هایT و ماكروفاژها، عوامل و ابزارهای جنگی سیستم دفاعی را تقویت می كند. در بین دیگر سبزی های دیگر هویج، اسفناج و سایر سبزی های رنگی حاوی بتاكاروتن، سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیت های فصلی جلوگیری می كنند و به طور كلی افرادی كه بیشتر گیاهخواری می كنند، سیستم ایمنی قوی تری دارند. در هر صورت باید با تغذیه مناسب از بروز آلرژی فصل بهارجلوگیری نمود. [b]در فصل بهار این غذاها را نخورید [/b] در فصل بهار از خوردن غذاهاى شور و غلیظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش پرهیز کنید و غذاهای کنسروی، مانده و پرخوری نیز در این فصل بسیار مضر است.
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید