1. شیرین
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. دوشنبه, 10 شهریور 1393

سلام  و خسته نباشید خدمت کارشناسان سایت رژیم سلامتی می خواستم اگر امکان دارد در مورد خواص ذرت کمی توضیح دهید ایا ذرت دارای فیبر های غذایی می باشد و تاثیری در کاهش کلسترول خون دارد ممنون از راهنمایی شما

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
زینب پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
خواص ذرت ذرت سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که از ابتلا به بیماری‌هایی مانند ( دیابت، بیماری‌های گوارشی، بیماری‌های قلبی، سرطان ) پیشگیری می کند. ذرت از سبزیجات نشاسته‌ای است و یکی از منابع اصلی غلات کامل است ذرت گونه های متفاوتی دارد و به رنگ‌های زرد، سفید، آبی، بنفش، صورتی، قرمز و مشکی وجود دارد. از ذرت محصولاتی مانند آرد ذرت، نشاسته ذرت، روغن ذرت، شربت ذرت، پاپ کورن و ... تهیه می ‌شود. ویتامین‌ها و املاح موجود در ذرت ذرت دارای ویتامین‌های گروه B مانند: B1 ( تیامین )، B2 ( ریبوفلاوین )، B3 ( نیاسین )، B5 ( پانتوتنیک اسید )، B6 ( ریبوفلاوین )، B9 ( فولات ) و نیز ویتامین C می ‌باشد. و نیز دارای املاح ( پتاسیم، فسفر و منگنز ) است. ذرت هم دارای فیبر محلول و هم نامحلول می باشد و 100 گرم ذرت پنج درصد از نیاز روزانه شما به فیبر را فراهم می کند و در کاهش کلسترول خون و سرطان کولون موثر است مصرف ذرت همراه حبوبات ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند نیاز پروتئینی بدن را فراهم کند. 5 - 6 گرم پروتئین در هر فنجان از ذرت وجود دارد. ذرت به علت نداشتن گلوتن، منبع خوبی از نشاسته برای افراد دارای بیماری سلیاک می باشد. ذرت دارای آنتی اکسیدان‌ها و فیتونوترینت های کارآمد است و کاهش گرفتگی عروق قلب موثر است و می تواند آنزیم مبدل آنژیوتانسین را مهار کرده و سبب فشارخون کاهش شود. ذرت به علت فیبر بالا، سبب افزایش رشد باکتری‌های مفید در روده می شود. این باکتری‌ها اسیدهای چرب با رنجیره کوتاه تولید کرده که سوخت سلول‌های کولون را تامین می‌کنند و سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون می‌شوند. فیر بالای ذرت برای قند خون مفید است. افراد دیابتی به علت ( نمایه گلایسمی بالای ذرت ) نباید به مقدار زیاد مصرف کنند ولی مقدار کم آن بسیار سودمند است. مصرف مداوم آن خطر ابتلا به بیماری دیابت را کاهش می‌دهد. ذرت سرشار از پروتئین‌ لکتین‌ است که می ‌توانند به گیرنده‌های کربوهیدراتی در غشای سلول‌ها متصل شود. این اتصال، فعالیت بسیاری از ویروس‌ها مانند ویروس ایدز را مختل می‌کند. که برای اثبات ان مطالعات بیشتری نیاز است. ذرت به صورت کنسروی سرشار از سدیم و شکر است که مصرف مداوم آن برای سلامتی مضر است. هر فنجان ذرت، 545 میلی‌ گرم سدیم دارد. که می تواند سبب افزایش فشارخون ‌شود. لازم به ذکر است که افراد عادی روزانه حداکثر 2300 میلی ‌گرم سدیم می توانند مصرف کنند. اما کسانیکه دیابت، فشارخون بالا یا بیماری مزمن کلیوی دارند مجاز به مصرف روزانه حداکثر 1500 میلی گرم می باشند که یک رژیم معمولی تمام سدیم مورد نیاز شما را تامین می کند و شما نباید هیچ غذای کنسروی، شور و ترش دیگری بخورید. بهترین روش برای پخت ذرت بخار پز کردن آن است زیرا بسیاری از مواد مغذی و طعم آن حفظ می‌ شود. بعد از پختن ذرت می ‌توانید به آن مقداری نمک، فلفل و کمی کره بیفزایید و مصرف کنید. در حین پخت به آن نمک نزنید و بیش از اندازه روی حرارت قرار ندهید زیرا هم طعم خود را از دست می‌دهد و هم سفت و غیرقابل‌ هضم می‌شود. 15-20 دقیقه زمان برای پخت آن کافی است.
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید