با سلام
برخی افراد هستند غذاهای چرب می خورند ولی به عواقب نامطلوبی هم گرفتار نمی شوند این بستگی به ژنتیک آنها دارد ولی به طور کلی مصرف بالای چربی اشباع شده ( از غذاهای حیوانی ) سطح[b] لیپوپروتئین با چگالی کم[/b] ( LDL یا کلسترول بد ) را افزایش می دهد و این کلسترول بد با افزایش بیماری های قلبی همراه است روغن های اشباع مضر هستند و شما باید آنها را از سبد غذایی خود خارج کنید این روغن ها عبارتند از [b]روغن حیوانی، روغن نارگیل، روغن های نباتی جامد، مارگارین[/b] ( گره گیاهی )، [b]روغن گیاهی ترکیبی[/b] ( تهیه شده از روغن ها گوناگون )، [b]روغن های کهنه[/b] ( روغن تاریخ مصرف یک سال دارد نباید بیشتر از یک سال نگهداری کرد روغن را بو کنید اگر بوی تازگی ندارد آنرا دور بریزید ) [b]روغن جامد گیاهی[/b] ( بدترین نوع چربی را دارد چون به روش هیدروزنه بدست می آید.