با سلام
دو نوع روغن پالم یکی که از گوشت میوه استخراج شده ( روغن پالم ) و دیگری از دانه یا هسته استخراج شده که ( روغن هسته خرما ) نامیده می شود.
روغن نپالم، روغن هسته خرما و روغن نارگیل به اصطلاح ( روغن های استوایی ) در آمریکا کشور به خاطر چربی اشباع بالا یک شهرت بد پیدا کرد چربی های اشباع شده باعث افزایش کلسترول بد LDL و تری گلیسیرید، که هر دو عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی می باشد. روغن نپالم که 50٪ اشباع شده، دارای یک ترکیب اسید چرب مطلوب تر از روغن نارگیل و روغن هسته پالم که 85٪ اشباع شده می باشند. روغن پالم با اینکه چربی اشباع شده دارد بهتر از کره است.
روغن پالم برای جلوگیری از کمبود ویتامین A، سرطان، بیماری های مغزی، پیری استفاده می شود و در درمان مالاریا، فشار خون بالا، کلسترول بالا، و مسمومیت با سیانید از روغن پالم استفاده می شود برای از کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن استفاده می شود به عنوان غذا، روغن پالم برای سرخ کردن استفاده می شود.
در صنعت از روغن پالم برای تولید لوازم آرایشی و بهداشتی، صابون، خمیر دندان، واکس ها، روان کننده ها و جوهر استفاده می شود.
روغن پالم حاوی چربی های اشباع و غیر اشباع، ویتامین E و بتا کاروتن است و ممکن است اثرات آنتی اکسیدانی داشته باشد.
تا دو هفته آینده برگزار قبل از عمل جراحی نباید از روغن پالم استفاده شود ممکن است خطر خونریزی را افزایش می دهد.
داروهایی که لخته شدن خون را کند می کند ( داروهای ضد انعقاد / ضد پلاکت ) با OIL PALM تداخل دارد بعضی از داروهایی که لخته شدن خون را کند می کند شامل آسپرین، کلوپیدوگرل ( پلاویکس )، دیکلوفناک ( ولتارن، Cataflam، دیگران )، ایبوپروفن ( Advil، و موترین و غیره)، ناپروکسن ( Anaprox، Naprosyn، غیره)،دالتپارین ( Fragmin )، انوگزاپارین ( LOVENOX ) هپارین، وارفارین ( کومادین ) و غیره می باشد.