1. علی
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. سه شنبه, 31 شهریور 1394

با سلام خدمت دکتر فتحی


به نظر شما از بین روغن ارده کنجد (سنتی) و روغن کنجد پرس سرد (صنعتی) کدامیک برای مصرف مناسب است؟


بعضی اطبای طب سنتی روغن کنجد پرس سرد را خوراکی نمی دانند! به نظر می رسد مصرف کنجد خام دارای عوارضی است که با حرارت دادن کم شده یا از بین می رود. این نکته به وضوح در اسناد طب سنتی به خصوص در قانون ابن سینا و مخزن الادویه اشاره شده است.

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
0
رای دادن
Undo
دانه کنجد یکی از غذاهای باستانی قدیمی جهان است. کنجد یکی از روغن‌هایی است که دارای عطر و طعم خوب و مغذی است به همین دلیل است که روغن کنجد یکی مواد رایج در غذاهای سراسر جهان است. برخی از خواص روغن کنجد در اینجااینجا آورده شده است.
1-کاهش کلسترول
2- حفظ سلامت قلب
3- بهبود فشار خون
4- تعادل هورمونی
5- مبارزه با سرطان
6- کمک به سوزاندن چربی
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید