تن ماهی تاریخ مصرف گذشته و تن ماهی ای که پس از انداختن در آب جوش بازهم درب قوطیش ورم داشته باشد یادرب قوطیش فرورفتگی داشته باشد دارای باکتری بوتولیسم است و این باکتری بسیار کشنده است وباعث فلج شدن نیز است در ضمن باکتری بوتولیسم ممکن است در بعضی از مواد غذایی مانند سوسیس و کالباس و غیره نیز به وجود بیاید
با سلام
اگر کنسرو تن ماهی ضربه خورده یا متورم باشد خریداری نکنید مدت زمان نگهداری کنسرو تن ماهی طولانی است مدت زمان نگهداری تن ماهی به صورت درب بسته تا 2 سال می باشد وقتی درب تن ماهی را پس از جوشاندن درآب باز کردید باقیمانده کنسرو را در ظرف شیشهای درپوش دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید چون احتمال آلوده شدن محتویات کنسرو به سطوح داخلی ظرف کنسرو وجود دارد. کنسرو تن ماهی درباز اگر جوشانده نشود تا[b] 3 روز[/b] می توانید در [b]یخچال نگهداری[/b] کنید كنسرو تن ماهی نباید به صورت در باز در دمای اتاق به مدت طولانی قرار داده شود مصرف زیاد تن ماهی میتواند سبب [b]مسمومیت با جیوه[/b] شود تن ماهی اگر در شرایط نامساعد نگهداری شود یا تاریخ مصرف آن گذشته باشد به سرعت فاسد میشود و سبب [b]ناراحتی گوارشی[/b] شود