با سلام
اگر کنسرو تن ماهی ضربه خورده یا متورم باشد خریداری نکنید مدت زمان نگهداری کنسرو تن ماهی طولانی است مدت زمان نگهداری تن ماهی به صورت درب بسته تا 2 سال می باشد وقتی درب تن ماهی را پس از جوشاندن درآب باز کردید باقیمانده کنسرو را در ظرف شیشهای درپوش دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید چون احتمال آلوده شدن محتویات کنسرو به سطوح داخلی ظرف کنسرو وجود دارد. کنسرو تن ماهی درباز اگر جوشانده نشود تا[b] 3 روز[/b] می توانید در [b]یخچال نگهداری[/b] کنید كنسرو تن ماهی نباید به صورت در باز در دمای اتاق به مدت طولانی قرار داده شود مصرف زیاد تن ماهی میتواند سبب [b]مسمومیت با جیوه[/b] شود تن ماهی اگر در شرایط نامساعد نگهداری شود یا تاریخ مصرف آن گذشته باشد به سرعت فاسد میشود و سبب [b]ناراحتی گوارشی[/b] شود
تن ماهی تاریخ مصرف گذشته و تن ماهی ای که پس از انداختن در آب جوش بازهم درب قوطیش ورم داشته باشد یادرب قوطیش فرورفتگی داشته باشد دارای باکتری بوتولیسم است و این باکتری بسیار کشنده است وباعث فلج شدن نیز است در ضمن باکتری بوتولیسم ممکن است در بعضی از مواد غذایی مانند سوسیس و کالباس و غیره نیز به وجود بیاید
تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليتهای اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.