1. زینب
  2. عمومی
  3. دوشنبه, 15 آبان 1391

انواع چای ايراني
چند نکته: ترجيحا اين چاي ها را با عسل،خرما يا توت ميل کنيد.اگر مبتلا به ديابت هستيد با عسل ميل کنيد.چاي را مي‌توان با چند قطره آبليموي تازه ميل کرد.

چای سبز
در صورتي که برگ تازه‌ي چاي را به سرعت خشک کنند، چاي سبز به ‌دست مي‌‌آيد. در اين شرايط اجازه‌ي تخمير به چاي داده نمي ‌شود.
خواص: ضد پوسيدگي دندان به ‌علت فلورايد بالا، ضد سرطان معده و پوست، ضد خارش و التهاب حاصل از گزش حشرات، تحريک سيستم ايمني بدن.
چاي سبز در کشور چين، ژاپن، ترکمن صحراي ايران و بعضي نقاط ديگر مصرف دارد. چاي سبز را مي‌‌توان مانند چاي سياه، دم کرده و مصرف نمود.

چای گل گاو زبان و سنبل الطيب
خواص:خواب‌آور،آرامبخش اعصاب، پايين آورنده فشار خون، رفع خشونت ناي، سينه، تنگي نفس، گلودرد، مقوي دماغ، معده و کبد سرد، افزايش ترشح ادرار، ضد سردرد هاي عصبي، درد کليه، قولنج،ا سپاسم، تشنج، صرع، سودا، صفرا، وسواس و سنگ کليه
طرز تهيه: دو قاشق غذاخوري(يک مشت)گل گاو زبان + يک قاشق غذا خوري(يک مشت کوچک)سنبل الطيب + دو ليوان آب جوش + نبات،نيم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالويي در آيد.

چای دارچين
خواص:ادرارآور،مفرح،محرک اعصاب،تقويت معده،کبد،قوه باه،قلب وعروق؛کاهش درد کمر و مفاصل،تسريع جريان خون،نيرو بخش،باز کننده انسداد مجاري،پاک کردن سينه و حنجره،بالا بردن فشار خون،ضد:اخلاط رطوبتي،پا درد هاي رطوبتي،سرفه هاي رطوبتي،دلهره،بوي بد دهان،دردهاي استخواني،ديابت،سردي بدن
هشدار:براي زنان باردار مضر است.
طرز تهيه:چند عدد چوب دارچين + دو ليوان آب سرد با شعله مستقيم آرام جوش آورده سپس با شعله غير مستقيم دو الي سه ساعت دم بکشد تا به رنگ آلبالويي درآيد.

چای نعناع
خواص:لطيف کننده خون،مفرح و مقوي قلب،مسکن ناراحتي هاي گوارشي،کمک به هضم غذا،مقوي اعصاب معده،بادشکن،اشتهاآور،دفع صفرا،پاکسازي و تقويت کبد و طحال،براي سرما خوردگي و بيماري هاي حلق و گلو( از پونه قوي تر است ) ضدنفخ،سکسکه،تهوع،اسهال،دل پيچه،بواسير،دردشکم،تب
طرز تهيه:يک قاشق غذاخوري + سه ليوان آب جوش با شعله غير مستقيم دم بکشد.

چای ريحان
خواص: رفع بي ‌اشتهايي، درمان اسهال، نفخ و زخم معده از خواص برجسته چاي معطر ريحان است. ريحان سرشار از ويتامين K، آهن، کلسيم و ديگر مواد مغذي است و داراي خواص آرام‌ بخش، ادرارآور و ضدعفوني کننده مي‌‌باشد. در اکثر نقاط دنيا، از ريحان براي درمان مشکلات شکمي و تنفسي استفاده مي‌ شود. ديگر خواص درماني ريحان عبارتند از: درمان دردهاي روده ‌اي، درمان نفخ و زخم معده، درمان عفونت ‌هاي ادراري، رفع بي‌ خوابي، به عنوان دهان ‌شويه براي رفع التهابات و زخم‌ هاي دهاني.
طرز تهيه: يک يا 2 قاشق ريحان خرد شده را درون يک فنجان آب جوش بريزيد و چند دقيقه صبر کنيد تا خوب دم بکشد و پس از هر وعده غذايي 2 يا 3 فنجان از آن را ميل کنيد.

 چای پونه
خواص:قوي ترين آنتي بيوتيک،بادشکن،رقيق کننده خون،ادرارآور،خلط آور،صفرابر،انرژي زا،بسيار مفيد براي درد سينه و آزاد کردن اخلاط،تقويت:معده،قلب، جهاز هاضمه؛ضد:تب ادراري،سرفه،حساسيت،نفخ،نقرس،سکسکه،آشفتگي،دل بهم خوردگي،خستگي،مفيد جهت به تاخير انداختن عادات ماهيانه.
طرز تهيه:يک قاشق غذاخوري + دو ليوان آب جوش با شعله غير مستقيم دم بکشد

چای زعفران
خواص:منضج و مصلح عفونت بلغمي،محرک نيروي جنسي و قواي مفزي،مفرح،نشاط آور،خنده آور،ادرار آور،خلط آور،آرامبخش،مقوي کبد و جهاز تنفسي،آشاميدن يک مثقال آن جهت تسريع در زايمان،تسکين آسم و سياه سرفه،ضد:سرفه،حساسيت و کرم خوردگي دندان.
طرز تهيه: براي استفاده از چاي زعفران کمي از آن را که از نصف قاشق چايخوري بيشتر نباشد در يک قوري آبجوش که نزديک دو سه استکان آب دارد ريخته و مدت بيست دقيقه تا نيم ساعت صبر کنيد تا خوب دم بکشد و حاصل آنرا مي‌توانيد با کمي قند يا نبات يا شکر بنوشيد.

  چای گلپر
خواص:تقويت کننده عالي حافظه،قوه باه،قلب و عروق؛اشتها آور،کمک به هضم غذا،شفابخش بيماري يرقان،پاکسازس کبد و دفع صفرا،تداوم آن براي سوزاندن چربي هاي بدن مفيد است؛ضد:صرع قوي،فراموشي،اسهال،تنبلي معده،جوش و دمل
طرز تهيه:يک قاشق مربا خوري رادر يک ليوان آب جوش ريخته،ظرفي را در آن گذاشته،مي گذاريد پانزده دقيقه بماند تا به رنگ زرد درآيد.

چای آويشن
خواص:تقويت اعصاب بينايي،جهاز هاضمه،معده،کبد و کليه،بالا برنده فشار خون،باز کننده انسداد،خشک کننده،تحليل بادها و بلغم،لطيف کننده غذاهاي غليظ،اشتها آور،ادرار آور،جاري کننده حيض،تنقيه ريه،معده روده ها و کبد از رطوبت بلغم،رفع کوليت هاي مزمن،افزايش شير مادر،پاک کننده سينه،باز کننده گرفتگي هاي روده،ضد:انگل،رطوبت بدن،صفرا،زکام،سرفه،آسم،تنگي نفس،غلظت خون و ضد عفوني کننده و ميکروب کش(شش برابر آنتي بيوتيک)
طرز تهيه:يک قاشق غذا خوري + دو ليوان آب جوش،با شعله غير مستقيم دم بکشد.

 چای زيره سياه
خواص: لطيف کننده، قابض، برطرف کننده بادهاي غليظ، بالا برنده فشار خون، سوزاننده چربي اضافي، تصفيه خون، مدر، افزايش شير مادر، تحليلي گاز معده و روده، درمان تنگي نفس، تحريک اشتها؛ تقويت: قلب وعروق معده.
طرز تهيه: 1 قاشق مربا خوري + دو ليوان آبجوش، با شعله غير مستقيم دم بکشد.

 چای بهار نارنج
خواص:آرامبخش، مفرح، نشاط آور، اشتها آور؛ تقويت: قلب، اعصاب، نيروي جنسي؛ رفع دل پيچه و گاز معده، تسکين درد سينه و سردرد هاي عصبي.
طرز تهيه: يک قاشق غذا خوري + دو ليوان آبجوش، با شعله غير مستقيم دم بکشد.

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

© 2019 , وب سایت رژیم سلامتیاستفاده از مطالب تنها با درج لینک مستقیم مجاز است. حامی: Email Specialist

Search