از زمانهای قديم انگور را مي شناختند و از خواص آن اطلاع داشتند. سقراط حكيم يونانی از برگ تاك انگور برای معالجه امراض ( كبد، قلب، معده و ورم زخم ها ) استفاده می کرد در برگ انگور ( ساكاروز، اينوزيت، تانن، لولوز، كلوسترين، نشاسته، كاروتن و اسيد های گوناگون ) موجود است . هسته انگور دارای ( اسيد ماليك، اسيدوینيك، اسيداكراليك و غيره ) می باشد. يك كيلوگرم انگور 100 – 150 گرم قند دارد. و علاوه بر آن دارای ( كلسيم، فسفر، پتاسیم، سدیم، ید، منیزیم، آهن، چربی، املاح معدنی، اسيد ها و ویتامین های ( A, D, C, B ) می باشد.این میوه به علت مواد معدنی درون آن دارای خاصیت اشتها آور، آرامبخش و هضم کننده می باشد يك كيلوگرم انگور 900 كالری انرژی توليد می كند.
اگر انگور را در وعده غذایی صبحانه به تننهایی بخورید لاغر می کند ولی اگر همراه نان و مواد غذایی دیگر خورده شود چاق کننده است.
استفاده از تفاله انگور بر روی پوست سبب نرمی پوست می شود.
در نفخ معده اگر کشمش استفاده کنید خوب است پوست دانه های انگور ایجاد نفخ می کند لذا اگر نفخ دارید آب انگور را مصرف کنید.
انگور به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی که دارد ضد سرطان هم می باشد.
کشمش انگور برای نرم کردن سینه و درد گلو خوب است آنرا مانند چای دم کنید و مصرف کنید.
انگور به علت پتاسیم بالا برای ضعف بدن خوب است.
انگور و سیب هر دو میوه بهشتی هستند.