با سلام
محققان می گویند تركیباتی در بروكلی وجود دارد که از پیشرفت سرطان مثانه جلوگیری كند. تحقیقات قبلی نشان داد است که احتمال سرطان مثانه در مردانی با مصرف چند وعده بروكلی در هفته، در مقایسه با مردانی كه تنها یك وعده بروكلی در هفته میخورند 44 درصد کاهش دارد. دانشمندان معتقدند که تركیبات گلوكوزینولات ( فیتوکمیکال ) در بروكلی به ایزوتیوسیاناتها تبدیل میشوند كه در جلوگیری از سرطان نقش دارند. محققان می گویند به جز بروكلی، سبزیجات دیگر خانواده گروه کلم شامل ( گلكلم، كلم، كلم بروكلی و كاهو ) نیز همگی ممكن است حاوی تركیبات فیتوكمیكال مشابه باشند كه در جلوگیری از بیماریها موثر هستند.