1. دکتر فتحی
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. چهارشنبه, 20 آذر 1392

دانه های پهن، ریز و بیضی شکل کنجد، طعم مطبوع و خوشایندی به بیشتر غذاهای آسیایی می بخشد. مصرف روغن کنجد برای افرادی که فشار خون بالا دارند و پودر کنجد برای زنان یائسه بسیار مفید است چون این دانه‌های مفید باعث کاهش فشار خون و چربی خون می‌شود. اگر روزانه ( ۲۲٫۵ گرم ) روغن کنجد، ( ۱۱ گرم ) دانه یا (۵۰ گرم ) پودر کنجد  به غذاهایتان اضافه کنید میزان آنتی‌اکسیدان‌های خونتان را بالا می‌برد.  کنجد دارای ( آنتی اکسیدان، منگنز، روی برای ( سیستم ایمنی، درک حس چشایی،التیام و درمان زخم‌ها و جراحات و رشد جنین، کمک به تولید ذخیره و آزاد کردن انسولین)، آهن دارای نقش در ( هورمون‌ها، ناقل‌های عصبی و ساخت سلول‌های جدید )، فسفر دارای نقش موثری در ( ساخت، سلامت دندان‌ها و استخوان، بهبود عملکرد مغز )، کلسیم برای ( داشتن استخوان و دندان‌های سالم، موثر در کنترل فشار خون، انقباض عضلات و انعقاد خون )، لیگنان‌های موجود در آن برای درمان برخی از چربی‌های خون مانند کلسترول بد(LDL) ، دارای توکوفرول سازنده ویتامین E) می باشد لذا از این ماده ی غذایی در برنامه ی غذایی خود به عنوان جزئی مهمی از چاشنی ها و طعم دهنده ها استفاده کنید.

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

© 2019 , وب سایت رژیم سلامتیاستفاده از مطالب تنها با درج لینک مستقیم مجاز است. حامی: Email Specialist

Search