نکاتی در مورد مواد غذایی که دارای ارزش غذایی فوق العاده بوده و در پیشگیری از انواع سرطان موثر است
باقلا و لوبیا - باقلا منبع خوبی از پروتئین، فیبر، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها هستند باقلای پخته، انواع لوبیاها و عدس منبع مناسبی از فیبر هستند. این مواد غذایی به کنترل وزن کمک می کنند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی و برخی از انواع سرطان را کاهش می دهد.
انواع توت ها - توت ها ( تمشک وحشی، توت فرنگی، تمشک سیاه و یا زغال اخته ) سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان هستند و روند پیری را به تاخیر می اندازند. توت برای کاهش عفونت، محافظت از حافظه و کاهش ابتلا به سرطان گزینه ای مناسب است
سبزیجات چلیپایی - سبزیجات چلیپایی شامل ( گل کلم، کلم بروکلی، کلم پیچ و خربزه ) سرشار از فیبر هستند و خطر ابتلا به انواع سرطان های معمول را کاهش و علاوه بر این به حفظ وزن هم کمک فراوانی می کنند. کلم بروکلی به اندازه یک لیوان شیر کلسیم و بیشتر از یک پرتقال ویتامین سی دارد و همچنین برای مغز محافظی قدرتمند می باشد.
سیر - سیر دارای آنتی اکسیدان و مزایای بسیاری از جمله کمک به کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها است.
زنجبیل - زنجبیل به محافظت در برابر سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن به شما کمک می کند. همچنین برای درمان حالت تهوع به ویژه در زمان شیمی درمانی موثر است