مصرف بالای فست فود شیوع بیماریهای قلبی عروقی، پرفشاری خون، چاقی و دیابت را افزایش داده است
بطور کلی فست فود غذایی بی ارزش و پر از چربی غیراشباع است که منجر به دیابت، سکته مغزی و قلبی- بیماری های قلبی عروقی می شود. فست فودهایی که مواد آولیه آنها گوشت است فراوری شده اند یعنی با افزودن مواد نگهدارنده تولید می شوند. مواد نگهدارنده در بدن بطور قطعی جهش های ژنتیکی تولید می کنند. موادغذایی مثل کالباس سوسیس ، برگر دارای ماده ای به نان نیترات و نیتریت سدیم هستند که بعنوان نگهئارنده به آنها اضافه می شوند تا مانع رشد باکتری های خطرناک گردند. این ماده در بدن تبدیل به ماده ای به نام نیتروزامین می شود که 100 در صد سرطان زاست. وجود آنها درمواد غذایی تهدیدی برای سلامتی انسان هاست. از سوی دیگر فست فود ها با داشتن میزان نمک بیشتر باعث ایجاد پرفشاری خون می گردند.
متبع خبر : سازمان جهانی بهداشت