1. نگار حجتی
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. چهارشنبه, 28 تیر 1391

۱- خرما: حاوی ترکیب منحصربه فردی از گلوکز و فروکتوز میباشد همچنین سرشار از پتاسیم میباشد. حاوی فیبر محلولی به نام بتا-دی گلوکان است که سبب احساس سیری در فرد میشود.

۲- عسل تصفیه نشده(همراه با موم): حاوی بسیاری از فیتوکمیکالها و فلاونوئیدها میباشد که سبب پیشبرد سلامتی میشوند. عسل انتخاب مناسبی برای افزایش انرژی است و دارای اثرات آنتی اکسیدانی میباشد. مصرف ۱تا۲ قاشق غذاخوری همراه با موم توصیه میشود.

۳- ماهی: مصرف مداوم آن دارای اثرات مثبت بر سلامتی شماست. حاوی اسید چرب امگا ۳ که سبب بهبود عملکرد مغزی، بیماری های قلبی و عروقی و کاهش التهاب میشود.

۴- انجیر: حاوی کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم است، منبع عالی از فیبر میباشد و در کنترل قندخون نقش دارد. انجیر دارای خاصیت قلیایی است و میتواند در کنترل PH بدن نقش داشته باشد.

۵- روغن زیتون: حاوی اسیدچرب امگا ۹ است و سبب افزایش کلسترول خوب و کاهش کلسترول بد میشود. بعد از پخت غذا اضافه شود تا خاصیت آنتی اکسیدانی خود را حفظ کند.

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

© 2019 , وب سایت رژیم سلامتیاستفاده از مطالب تنها با درج لینک مستقیم مجاز است. حامی: Email Specialist

Search