۱- خرما: حاوی ترکیب منحصربه فردی از گلوکز و فروکتوز میباشد همچنین سرشار از پتاسیم میباشد. حاوی فیبر محلولی به نام بتا-دی گلوکان است که سبب احساس سیری در فرد میشود.
۲- عسل تصفیه نشده(همراه با موم): حاوی بسیاری از فیتوکمیکالها و فلاونوئیدها میباشد که سبب پیشبرد سلامتی میشوند. عسل انتخاب مناسبی برای افزایش انرژی است و دارای اثرات آنتی اکسیدانی میباشد. مصرف ۱تا۲ قاشق غذاخوری همراه با موم توصیه میشود.
۳- ماهی: مصرف مداوم آن دارای اثرات مثبت بر سلامتی شماست. حاوی اسید چرب امگا ۳ که سبب بهبود عملکرد مغزی، بیماری های قلبی و عروقی و کاهش التهاب میشود.
۴- انجیر: حاوی کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم است، منبع عالی از فیبر میباشد و در کنترل قندخون نقش دارد. انجیر دارای خاصیت قلیایی است و میتواند در کنترل PH بدن نقش داشته باشد.
۵- روغن زیتون: حاوی اسیدچرب امگا ۹ است و سبب افزایش کلسترول خوب و کاهش کلسترول بد میشود. بعد از پخت غذا اضافه شود تا خاصیت آنتی اکسیدانی خود را حفظ کند.